Recensies

Een van mijn gaafste vakantiefoto’s laten printen op een tweepersoonsdekbed. Zo kan ik elke dag weer genieten van het lekkere zonnetje als ik op bed lig. Heel mooi resultaat! Dankjewel.- Groetjes Marloes
Van mijn man een kussentje gegeven met een romantische foto van vroeger. Elke keer als ik er naar kijk zwijmel ik er weer bij weg. Dit is echt een super leuk cadeau.- Annet
Voor mijn zoontje een dekbed laten bedrukken met een een olifant. Zijn lievelings dier. Hij was super blij.
- Leontien
Voor de verjaardag van mijn zoon zijn grote held Arjan Robben laten printen op dekbed. Je had hem moeten zien toen hij het kreeg. Hij was helemaal door het dolle heen. Namens mijn zoon en mij bedankt voor het fantastiche product!
- Groeten Thomas & Berend
Dankjulliewel voor het geweldige resultaat. Ben zeer tevreden met mijn kussensloop. Ook vind ik het zeer netjes dat jullie aangeven dat mijn afbeelding niet van de juiste kwaliteit is. En mij hebben geholpen om een nieuwe afbeelding te vinden. Tot de volgende bestelling! :-)
- Groetjes Lisanne
Mega resultaat. Ik heb mijn vriendin een kussentje gegeven met een foto van ons samen op het strand. Mijn vriendin was super blij. En dan ben ik ook blij!
- Sander
Een cadeaubon ontvangen voor mijn verjaardag van jullie bedrijf. Toen heb ik zeer gemakkelijk een dekbed besteld. Ben echt blij met mijn nieuwe aanwinst.
- Met vriendelijke groeten, Julia
Ik ben met dit soort producten altijd heel precies. Het is toch een uitgave dat je niet zo maar doet. Maar uiteindelijk kon ik jullie goed bereiken om mijn vragen te stellen. Ook vond ik het moeilijk om daadwerkelijk het dekbed te visualiseren. Maar jullie hebben doordat jullie al mijn vragen goed hadden beantwoord de twijwel weg genomen. Alles wat jullie zeiden zijn jullie nagekomen. Bedankt voor de goede service en uiteraard het dekbed.
- Groeten Tess
Copyright © 2016 - 2018 Mijneigendekbed.nl | Alle rechten voorbehouden.